Met de start van de Brexit en de onrust om het om zich heen grijpend Coronavirus en de stakende docenten, zijn we niet geheel geruisloos februari ingerold.

Wij laten januari met een goed gevoel achter ons. Heel bewust ervoor gekozen om wat minder tijd door te brengen met zinloos scrollen op social media. Nou ja, niet geheel zinloos. Maar wel de keuze gemaakt om veel specifieker mijn aandacht te richten.

Berichtjes van mensen, die ondanks (chronische) ziektes en tegenslagen, hun leven een juiste draai weten te geven, worden gelezen als zoete koek. Het geeft herkenning, is het begin van mooie dialogen, uitwisselen van ervaringen maar vooral het up-liften van elkaar. En het delen van Tips en Tops.

Wederom krijgt het woord TEAM een zo’n belangrijke betekenis. En ondanks het feit, dat ons gezin daar met stip op 1 staat, is het ook van belang om de juiste professionals om je heen te vergaren. En ook daarin voelen we ons enorm rijk en ervaren we veel steun en hulp.

Onze keuze om in januari de prioriteit te leggen bij het verder optimaliseren van onze website, heeft voor ons gevoel in ieder geval, goed uitgepakt.

Steeds meer mensen vinden de weg naar Bergenbalans. Maken bewust een keuze om te onthaasten, weer eens even stil te staan. En zich echt serieus af te vragen: waar zijn we nu eigenlijk helemaal mee bezig? En welke andere keuzes kunnen we hierin maken? En wie hebben we daarbij nodig om dit te realiseren?

Weet daarbij: elke keuze is goed voor dat moment. Ook geen keuze maken, is uiteindelijk een keuze. Maar, als je altijd blijft doen, wat je altijd al hebt gedaan, krijg je ook dat, wat je al altijd hebt gekregen. Dan ook snuitje houden en er mee zien te dealen.

Met het uitzoeken, van de juiste muziek bij dit schrijven, stuitte ik op onderstaande guys. Blijkt er dus daadwerkelijk een album te zijn, genaamd T.E.A.M Together Everyone Achieves More. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen: not my kind of music. Maar de tekst……die mag er wezen. Iets in de trant van: je oogst wat je gezaaid hebt…tralalalala.

Een na-denkertje?

Jullie maken er toch weer wat moois van he?

Bergenbalansgroet,

Robert & Jet