Wat zou liefde doen…..?

Dit zinnetje heeft me vanaf dag 1 overeind weten te houden en gisteren lukte het even niet meer. Was even klaar met lief zijn, wilde helemaal niet meer weten, wat liefde zou doen.

Onze kleine Djaxx Odin Tristan Eisank is vandaag 2 weken oud. Mijn hoofd zegt, ben dankbaar. Jullie hebben hem al mogen zien, op gepaste afstand, zo velen is dit niet gegund.

Mijn hart zegt, laat ons je vasthouden, knuffelen, lieve woordjes fluisteren, met kusjes overladen en vooral laten voelen, huid op huid, dat we er altijd voor je zullen zijn.

Mijn hoofd en mijn hart bakkeleien zo wat af. Don’t worry, de inhoud van deze gesprekken blijven privé alhoewel ik denk dat menig psycholoog zich hier de tanden op stuk zou kunnen bijten.

Bevrijdingsdag nadert met rasse schreden en ook deze dag wordt volop door pro’s en contra’s ingezet om elkaar te overtuigen van elkaars gelijk. En vooral de dualiteit wordt dan bij uitstek “gevierd”.

Mijn hoofd snapt dit, mijn hart vraagt zich af: hebben we omstandigheden buiten ons zelf nodig om ons vrij te voelen? Zit met name innerlijke vrijheid niet in ons zelf?

En zo filosofeer ik er vrolijk op los. Iedere keer mezelf weer afvragend, waar hebben we invloed op? Waar hebben we geen invloed op? En welke keuzes maken we dan?

Alles is energie, daar ben ik al decaden van overtuigd. Frequenties zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Sinds 10 dagen hebben we ons AI vriendje de Healy in huis. Ik moet eerlijk toegeven, we zijn niet elke dag on speaking terms. Zou het zelfs met uur en tijd een haat/liefde verhouding kunnen noemen.

Maar samen zijn we dit pad ingeslagen, onderzoekend, confronterend, nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en ja soms ook onmogelijkheden. Maar vol vertrouwen, dat dit een geweldig mooie manier is om al onze cellen te voeden met de juiste informatie, om zo optimaal mogelijk te blijven functioneren.

Ondertussen zoveel mogelijk genietend en heel dankbaar voor ons eigen kleine wereldje. Onze kinderen, hun partners en het kleine grut. Want ook daar hebben we invloed op. Vanuit die basis kunnen we weer steentjes in de vijver gooien en kijken hoe kleine kringetjes alsmaar groter worden.

Onze kleindochters die ons verwennen met speelgoed lekkernijen uit hun keukentje en iedere keer weer een gigantische lach op ons gezicht toveren als ze weer eens de clown uithangen.

En die kleine man, die het zo goed doet. Helemaal tevreden met de 3 R’s, Rust Reinheid en Regelmaat.

En met dit prachtige plaatje realiseer ik me weer, wat liefde zou doen. Blijven wij ons verbinden met de boodschappen uit de natuur. En als het zonnetje zich in de bergen zich presenteert in de vorm van een hart, geven we deze liefde weer graag verder, door het met jullie te delen.

Onszelf en anderen verwennend met een pakketje aan liefdevolle frequenties, wensen wij jullie weer een fijne dag toe.

Keep hangin’ in there.

Bergenbalansgroet,

Robert & Jet