DE 3 PIJLERS VAN BERGENBALANS

 

Verhuur van ons huis:

Wil je graag op je eigen manier even weer heerlijk tot jezelf komen? Uit de ratrace stappen en contact maken met je unieke “zijn”?

Ben je bewust op zoek naar die ultieme speciale plek om vakantie te houden? Waar de ambiance van de bergen en de daarbij horende stilte het enigste is, wat je nodig hebt, om even alles van je af te laten glijden en te genieten van de natuur.

En waarbij alsnog in de directe omgeving genoeg te doen is, mocht je hiervoor willen kiezen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Verhuur van de locatie:

Of kies jij er graag voor, je unieke kennis en kunde verder te geven en heb jij het perfecte draaiboek voor een schitterende retraite maar ben je nog op zoek naar een bijzondere plek om de retraite te houden?

Misschien heb jij een workshop kant en klaar, die wat betreft het thema mooi aansluit bij bergen, stilte, natuur? Dan hoef je echt niet verder te zoeken.

Maar ook als je eens op een andere locatie wilt vergaderen, brainstormen, plannen wilt uitwerken, of een uniek teamuitje wilt organiseren, is niet alleen ons huis maar zijn ook de omliggende coulissen the place to be.  

 

Bergenbalans Traject:

Binnen afzienbare tijd gaat dit ons eigen aanbod worden. Mensen meenemen in de bergen, die een moeilijke periode achter de rug hebben. Fysiek, emotioneel en mentaal overbelast zijn geraakt en daardoor ziek zijn geworden.

Hoe zou jij het vinden om binnen een veilige (leer)omgeving, je te ontdoen van alle rollen, petten en verantwoordelijkheden? Eens even het  overvolle rugzakje leeg te maken.

Hierbij de natuur, de stilte en de bergen in te zetten als hulpmiddel. We delen graag onze eigen ervaring, hoe wij zelf met deze omstandigheden zijn omgegaan en sterker uit zijn gekomen. En geven tools mee, om thuis weer mee verder te kunnen.