BERGENBALANS TRAJECT

Onderzoeken, hoe je weer de regisseur kunt worden van je eigen leven na een periode van onbalans, dat is het doel van ons traject.

De mensen die, ondanks alles wat ze achter de rug hebben, deze weg met moed, open vizier en persoonlijk leiderschap durven te bewandelen, zijn in onze ogen de ware helden in dit verhaal.

 

Zoveel plannetjes, zoveel ideeën, passeren de revue. Maatwerk is wat van ons gevraagd mag worden.
Het hele Bergenbalans traject is nog in ontwikkeling.

Om toch nu al een tipje van de sluier op te lichten zijn dit eventuele mogelijkheden die ingezet kunnen worden tijdens een traject:

  • Meditaties
  • Reiki
  • Voetreflexmassage
  • Bio resonantie
  • Activatie ( = actieve meditatie) o.b.v. Geometrie
  • En natuurlijk de bergwandelingen, de stilte, het bezoeken van de meest zeldzame mooie plekjes, die je je maar kunt voorstellen.
  • Ervaringsleer
  • Maar ook het bemeesteren van een bergtop of het bedwingen van een onstuimige rivier tijdens een rafting behoort tot de mogelijkheden.

 

 

De intentie is en blijft onthaasten, stilstaan. In het moment kunnen zijn. Een paar dagen uit de ratrace kunnen stappen. De helende werking van de natuur, de bergen en de stilte zijn gang laten gaan.

Ondanks dat onze focus ligt bij de deelnemer, willen we ook heel graag oprechte aandacht vragen van werkgevers.

Hoe mooi zou het zijn als we ook werkgevers  mogen informeren over de mogelijkheid die er is, om op deze manier overbelaste medewerkers een steuntje in de rug te geven. En zo zelfs actief bij te kunnen dragen aan het verkorten van ziekteverzuim en zelfs preventief kunnen bijdragen aan het voorkomen van ( langdurig ) ziekteverzuim. Om uiteindelijk weer het gevoel terug te kunnen geven, dat ondanks de onbalans in het leven, alsnog bergen verzet kunnen worden. In eerste instantie weer voor de medewerker zelf en natuurlijk ook weer samen met de werkgever en de collega’s.

We houden je graag op de hoogte van al deze ontwikkelingen, want er is nog zoveel werk aan de winkel. Maar de eerste stap is gezet. To be continued.