In het hier en nu

Wie zijn wij nu in ons dagelijks leven?

Robert is sinds onze terugkeer naar Nederland 25 jaar zelfstandig ondernemer. (voorheen in Oostenrijk werkzaam geweest als teamleider bij de Oostenrijkse spoorwegen). Het bedrijf Firma Eisank is een groothandel in Duits brood en Duitse broodartikelen. Robert heeft medewerkers in dienst.
Jet heeft 20 jaar als verpleegkundige gewerkt en daarna de overstap naar het onderwijs gemaakt. Sinds 2005 werkt ze als docente Zorg en Welzijn in de bovenbouw van het VMBO.

 

Ieder voor zich hebben we een eigen route bewandeld als het gaat om Balans creëren in ons leven. Robert gaat de bergen in, vindt in het bemeesteren van bergtoppen en/of het bekijken van wild in de vrije natuur zijn perfecte Balans. Jet verdiept zich in verschillende natuurlijke en energetische geneeswijzen, leest en mediteert heel graag. Ze vindt bergtoppen prachtig, zolang ze maar met een helikopter naar boven wordt gebracht. 

Onze gezamenlijke Balansroute bestaat uit 2 overlappende factoren:

1. Ons gezin en de gezinnetjes die daar weer uit zijn ontstaan. Voor ons een onuitputtelijke bron van onvoorwaardelijke liefde, kracht, doorzettingsvermogen, geborgenheid en een fundamenteel basisgevoel.

2. Onze individuele opleidingen in trainer ervaringsleer/procestrainer. Van alle opleidingen, cursussen, workshops die we in de loop der jaren hebben gevolgd, steken deze wel met kop en schouder erboven uit.

Deze opleidingen hebben er toe bijgedragen, dat we zelf een persoonlijke groei hebben mogen ervaren. Tegelijkertijd heeft het ons diepste verlangen naar boven gebracht, om op onze manier een steentje bij te mogen dragen aan een mooiere wereld: namelijk weer contact te mogen maken en je bewust te zijn van ” je unieke zijn”. Om daarnaast met de juiste mindset en kennis over “ je unieke zijn”, ook weer onderdeel uit te mogen maken van een team. Maakt even niks uit welke vorm dit TEAM heeft, dat kunnen collega’s zijn, maar ook je partner, je gezin, familie, vrienden, noem maar op.

Het woord team krijgt mede hierdoor weer een hele andere allesomvattende betekenis:
T = Together E = Everyone A = Achieves M = More

Graag nodigen we je uit om zelf of samen met ons op reis te gaan.

Spelenderwijs in een adembenemende omgeving op zoek te gaan naar “ je unieke zijn ”.