ONS VERHAAL

 

 

Laten wij ons voorstellen, wij zijn Robert & Jet en nemen je graag mee op een onvergetelijke en alles veranderende reis, namelijk de reis naar jezelf. 

De Oostenrijkse en Limburgse coulissen in de vorm van prachtige bergen en glooiende heuvels zijn de verbindende factor in ons verhaal. Een verhaal wat we graag met jullie willen delen en waarin de natuur en bovenal de stilte,  die gevonden kan worden in deze natuur,  zo’n belangrijke sleutels zijn.

Bergenbalans is ontstaan vanuit een metafoorgedachte. De metafoor voor bergen van balans creëren en/of het balans vinden in de ( stilte rond ) bergen.

De rode draad achter Bergenbalans is een bijdrage leveren aan balans creëren in een leven waar onbalans wordt ervaren. Om vandaar uit weer bergen te kunnen verzetten.

2 fikse ongevallen gaven het originele gedachtengoed van Bergenbalans een 180 graden wending. Het is dan ook vanuit onze eigen ervaring dat dit verhaal is ontstaan. We hebben zelf mogen ervaren, wat het wil zeggen om in een leven vol onbalans, alsnog de balans te vinden. De natuur, de stilte, de bergen, ze hebben allemaal een unieke bijdrage hieraan geleverd en doen dat nog steeds.

Het is onze missie om via Bergenbalans een kleine bijdrage te mogen leveren aan een mooiere wereld door het rimpel ( of sneeuwbal ) effect onder de aandacht te brengen. Let’s create a ripple.

Uitgangspunt is hierbij ( en dat geeft tevens onze visie weer ) dat alleen als je goed voor jezelf zorgt, je ook voor een ander van betekenis kunt zijn.

Met de verhuur van ons huis en de locatie ( en op een later tijdstip ook de verhuur van onszelf), dragen wij ons steentje eraan bij, om mens, natuur en stilte weer dichter bij elkaar te brengen. Om zo tevens ons zelfgenezend vermogen weer een liefdevol duwtje in de juiste richting te geven.