VERHUUR HUIS

In 2015 zijn we, na meerdere obstakels uit de weg geruimd te hebben, gestart met de bouw van ons huis. Een hele onderneming om vanuit Nederland in Oostenrijk een huis te bouwen. Maar wat zijn we trots op het eindresultaat. Vele grote en kleine kabouters hebben vooral het laatste jaar een geweldige prestatie geleverd.

Bij binnenkomst ruik je al het hout, waarmee ons nieuwbouw-natuurhuis is gebouwd.

Indeling huis:

  • Op de begane grond bevindt zich een ruime entree, grote badkamer met ligbad, douche, wastafel en wasmachine/droogtrommel, een toilet met wastafel en provisiekamer.
  • Tevens bevindt zich hier onze open woon/keuken met kookeiland, en in het midden ons pronkstuk een prachtige kacheloven. Een grote schuifpui geeft een magisch uitzicht en tevens toegang tot het terras. Een 2 pers. slaapbank staat ter beschikking.
  • Op de 1e etage bevinden zich 2 slaapkamers met 2 x 2 pers. bedden en evt. nog 2 x 1 pers. opklapbed. Tevens bevindt zich hier de 2e badkamer met douche, wastafel en toilet.
  • De voorste slaapkamer heeft een groot balkon.
  • De gehele bovenverdieping heeft aan weerszijde van de slaapkamers nog zolderpartijen, waar extra bergruimte ter beschikking is.
  • Een grote carport geeft ook bij slechter weer, ( het enigste wat we niet in de hand hebben ) toch de mogelijkheid om buitenactiviteiten in te zetten.

Ben je op zoek naar rust en stilte, een adembenemend uitzicht vanuit de woonkamer? Wil je je vakantie benutten om vooral te onthaasten, niks te moeten en stil te staan bij wat nu ECHT belangrijk is in het leven? Dan twijfel niet langer en neem contact met ons op. Kijk snel verder in de fotogalerij voor een betoverende bezichtigingstour.