VERHUUR LOCATIE

 

Het draaiboek is klaar tot in de puntjes en kleinste details. Alleen, waar ga je deze unieke retraite of workshop nu neerzetten? En welke mogelijkheden biedt dat dan?

Of heb je dan toch als directie en management besloten, dat jullie vergaderruimte deze reis eens van een ander kaliber mag zijn? En worden er een paar dagen, en/of lang weekend uitgetrokken om strategieën en beleid uit te werken. Met elkaar te brainstormen en creativiteit een geheel eigen weg te laten bewandelen. En gebruiken jullie de natuur, de bergen en de stilte om het hoofd weer even leeg te maken. En met een frisse blik en open mind weer verder te kunnen.

En hoe mooi zou het zijn, als dit jaar een teamuitje eens ECHT wat meer diepgang mag krijgen? Die dan vervolgens ook blijft hangen en niet na een week weer ver te zoeken is? Waar je heel bewust op zoek gaat naar verborgen talenten en kwaliteiten en de bergen en de stilte als een veilige en magnifieke onderzoek- en leeromgeving benut gaat worden.

  • Voor trainers/organisatoren en deelnemers is het mogelijk met max 8 personen in ons huis te vertoeven. Maar ook bestaat de mogelijkheid om de deelnemers in het dorp te laten overnachten met ontbijt en “alleen” het programma op de berg samen te absolveren. En is tegen meerprijs ook een eigen kamer gegarandeerd.
  • Dit kan zonder facilitering. Alles wordt dan vanuit de eigen organisatie georganiseerd. Voor beschikbaarheid en tarieven zie menu van verhuur huis.
  • In de toekomst bestaat ook de mogelijkheid, om gebruik te maken van ons als facilitators: wij zijn zelf aanwezig tijdens de dagen en zorgen voor spijs en drank en bijzondere plekjes op de berg, die binnen het draaiboek van de organiserende partij meegenomen kunnen worden. Dit is maatwerk en geheel afgestemd op individuele wensen en behoeftes.

Neem contact met ons op en samen kunnen we dan de mogelijkheden bespreken.